Met mijn bedrijf in actie

Er zijn allerlei manieren waarop jij en je collega’s een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan borstkankeronderzoek. Hieronder vind je alvast een aantal suggesties. Heb je iets heel anders in gedachten? Denken jullie liever out-of-the-box? Stuur dan een mail naar acties@pinkribbon.nl.

1. Organiseer een event met jouw bedrijf
Een fusie, het zoveel-jarig-bestaan, de opening van het nieuwe kantoorpand of het jaarlijkse bedrijfsuitje? Er is altijd wel een reden om als bedrijf een leuke dag of avond te hebben. Je kunt dit ook doen en tegelijkertijd zorgen voor meer borstkankeronderzoek. Maak een bedrijvenactie aan.

2. Verdubbel fondsenwervende activiteiten
Heb je medewerkers die al actief zijn voor Pink Ribbon? Als bedrijf toon je je support door bijvoorbeeld hun opbrengst te verdubbelen. Zo steun je borstkankeronderzoek én je medewerkers. Wil je weten hoe je dat aanpakt, stuur dan een mail naar acties@pinkribbon.nl of bel met 020-5700 525 (gebruikelijke belkosten, ma t/m vrij van 9.00 tot 17.00).

3. Doneer een percentage van je omzet
Door in actie te komen voor Pink Ribbon geef je als bedrijf een signaal af dat borstkanker je aan het hart gaat. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een percentage van je omzet te doneren.

4. Doneer je kerstpakket
Geef werknemers de keuze om het geld dat aan hun kerstpakket besteed wordt, aan borstkankeronderzoek te doneren. 

5. Sponsor een evenement voor Pink Ribbon
Als bedrijf kun je ook aanhaken bij een bestaand evenement voor Pink Ribbon. Heb je een evenement in gedachten? Contact ons! 

6. Koppel een product aan Pink Ribbon
Heb je een product of dienst waarvan je (een percentage van) de opbrengst aan Pink Ribbon wilt doneren? Contact ons en we denken graag met je mee.

Nog andere ideeën?
Natuurlijk zijn er nog veel meer manieren waarop je als bedrijf en als werknemer borstkankeronderzoek kunt steunen. Van een salarisdonatieprogramma of een donatiebox in de kantine tot het skippen van het kerstpakket. Wat jullie als bedrijf ook kiezen, met jouw actie draag je bij aan wetenschappelijk borstkankeronderzoek.

Contact
Wil je weten hoe je iets aanpakt of even sparren of wat vragen? Stuur een mail naar acties@pinkribbon.nl of bel met 020-5700 525 (gebruikelijke belkosten, ma t/m vrij van 9.00 tot 17.00). We helpen je graag!