Samen bereiken we meer

Pink Ribbon heeft al meer dan 200 onderzoeken en projecten op het gebied van borstkanker gefinancierd. Dat hadden we nooit kunnen doen zonder onze sponsoren en partners. We zijn ontzettend blij met de langdurige, hechte en intensieve samenwerking die we met bedrijven en organisaties hebben. Wil je ook met ons samenwerken? Neem dan contact op met acties@pinkribbon.nl of bel met 020-5700 525 (gebruikelijke belkosten, ma t/m vrij van 9.00 tot 17.00).

Een aantal van onze huidige trotse sportieve partners

 • Le Champion
  De Dam tot Dam Wandeltocht wordt georganiseerd door Stichting Sportevenementen Le Champion. Pink Ribbon is sinds een aantal jaren het officiële goede doel van de Dam tot Dam Wandeltocht. En, sinds 2020 ook titelsponsor en heet de wandeltocht de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht.

 • MCD/Boon Supermarkten
  In oktober 2017 kwamen de supermarkten MCD en Boon's Markt in actie voor Pink Ribbon. Dit deden ze o.a. door ‘Altena Rond’ te organiseren. Een wandeling van 17 kilometer, ten bate van Pink Ribbon. Op 14 oktober liepen ruim 500 deelnemers mee met deze wandeltocht. Samen haalden zij meer dan 72 duizend euro op voor borstkankeronderzoek!
  Ook in 2018 was er weer een editie van Altena Rond.

 • KNHS
  Vanuit de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie worden er onder de noemer Enjoy the Ride, diverse buitenritten georganiseerd. Deze ritten worden georganiseerd door KNHS-verenigingen of FNRS-ruitersportcentra.
  Een aantal van deze ritten zijn speciaal voor Pink Ribbon omgedoopt tot een ‘Pink Ride’. Georganiseerde buitenritten waarbij deelnemers zich kunnen laten sponsoren om zo geld op te halen voor borstkankeronderzoek.