Waarom moeilijk doen, als het samen kan.

Tot dusver heeft Pink Ribbon al meer dan 200 onderzoeken en projecten gefinancierd op het gebied van borstkanker. Dat hadden we nooit kunnen doen zonder onze loyale sponsoren en partners. We zijn ontzettend blij met de langdurige, hechte en intensieve samenwerking die we met aangesloten bedrijven en organisaties hebben. Wil je ook met ons samenwerken? Neem dan contact op met acties@pinkribbon.nl of bel met 0900-2020240.

Een aantal van onze huidige trotse sportieve partners:

 • Golazo
  Golazo organiseert jaarlijks diverse Ladiesruns waaraan Pink Ribbon als goed doel is gekoppeld. Deelneemsters aan de Ladiesrun Rotterdam kunnen bij inschrijving een bedrag doneren aan Pink Ribbon. Het ingezamelde bedrag is voor de volle 100% voor Pink Ribbon.
  In 2017 kwamen ruim 11.5000 dames in actie tijdens de verschillende Ladiesruns. Dankzij de inzet van al deze loopsters is er een bedrag van € 97.802,- opgehaald. En ook in 2018 zijn er weer diverse Ladiesruns voor Pink Ribbon.

 • Le Champion
  De Dam tot Dam Wandeltocht wordt georganiseerd door Stichting Sportevenementen Le Champion. Pink Ribbon is sinds een aantal jaren het officiële goede doel van de Dam tot Dam Wandeltocht. In 2017 heeft de Dam tot Dam Wandeltocht dankzij hun deelnemers een cheque van maar liefst ruim 73 duizend euro mogen overhandigen aan Pink Ribbon. Een recordopbrengst!
  Ook in 2018 is Pink Ribbon weer als goed doel aan de tocht verbonden. Deze wordt gelopen op 22 september.
  Kijk voor meer informatie op: www.damtotdamwandeltocht.nl

 • MCD/Boon Supermarkten
  In oktober 2017 kwamen de supermarkten MCD en Boon's Markt in actie voor Pink Ribbon. Dit deden ze o.a. door ‘Altena Rond’ te organiseren. Een wandeling van 17 kilometer, ten bate van Pink Ribbon. Op 14 oktober liepen ruim 500 deelnemers mee met deze wandeltocht. Samen haalden zij meer dan 72 duizend euro op voor borstkankeronderzoek!
  Ook in 2018 is er weer een editie van Altena Rond.

 • KNHS
  Vanuit de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie worden er onder de noemer Enjoy the Ride, diverse buitenritten georganiseerd. Deze ritten worden georganiseerd door KNHS-verenigingen of FNRS-ruitersportcentra.
  Een aantal van deze ritten zijn speciaal voor Pink Ribbon omgedoopt tot een ‘Pink Ride’. Georganiseerde buitenritten waarbij deelnemers zich kunnen laten sponsoren om zo geld op te halen voor borstkankeronderzoek.